MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

PERRICONE MD 3-IN-1 REMOVER

SMART WATER

 Vitamine B5, Carnitine en moleculen (micelles in het Frans) zijn de ster-ingrediënten van Perricone MD No-Rinse Micallar Cleansing Treatment, een 3-in-1 cleanser.

Perricone MD maakt het leven ietsje makkelijker met een make-up remover die fungeert als verfrissende toner én poriën ontstopt. Het lichaamseigen Carnitine ingrediënt werkt verhelderend. Anti-rimpel vitamine B5 – ook flink aanwezig in broccoli – is verzachtend en hydrateremd. Het Micellar Water is een mineraal water met olie-moleculen (micelles) die vuil aantrekken maar niet de huid uitdroogt.

Perricone MD No-Rinse Micallar Cleansing Treatmen zit in een glazen flacon, je brengt de aqua blauwe vloeistof met een watje op de  huid. Werkt het? Het verwijderen van mascara en eyeliner gaat eenvoudig. Even heb ik last van lichtelijk prikkend ogen. Hou ze dus even goed dicht.

Perricone MD werd in 1997 opgericht door dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone, hij ontwikkelde de ‘inflammation theory of aging’. Deze stelt dat veroudering het gevolg is van chronische en minuscule ontstekingen op cellulair niveau. Dit kunnen worden tegen gegaan door een driestappenplan te volgen dat bestaat uit een anti-ontstekingsdieet, nutriceuticals en cosmeceuticals.

 Perricone MD No Rinse Micellar Cleansing Treatment 118 ml €40,95 via babassu.nl

Door Sophie-Celine Hamer