OP REIS MET AESOP TRAVEL KITS

VOOR ONDERWEG, AANKOMST EN BESTEMMING

Slimme combi: beautyproducten in travel size formaat & reizen. Aésop maakt het ons deze zomer makkelijk met keus uit 3 practische Travel Kits voor verschillende reismomenten: Departure, Arrival en Rome.

De meest uitgebreide Rome Travel Kit biedt een selectie van 9 vertrouwde Aésop verzorgingsproducten in travel size voor huid- en haar, meer dan genoeg voor een weekendtrip.  Het Rome assortiment - verpakt in een mooi etui – bevat onder andere de milde Classic Shampoo, de aromatische Geranium Leaf Body Cleanser Cleansing Gel en matching Geranium Leaf Body Balm, een heerlijke geurmix van Geranium en Citrus extracten.

Een deel van de gezichtsverzorgingsproducten zit verpakt in lange slanke tubes waaronder de snel absorberende Two Minds Facial Hydrator met matte finish en het intens hydrerende en verzachtende Blue Chamomile Facial Hydrating Masque. Je lippen verwen je met het voedende Rosehip Seed Lip Cream, verrijkt met Vitamine E.

De gloednieuwe Departure Travel Kit is ook goed gevuld met zeven producten voor als je onderweg bent naar je bestemming. De focus ligt op hydratatie en verfrissing. “Onze geliefde intens hydraterende Blue Chamomile Facial Hydrating Masque biedt het ideale tegengif voor lange afstandreizen met name in een atmosfeer met een lage luchtvochtigheid en hoge druk in een vliegtuig, ’zegt Dr Kate Forbes, Aesop’s General Manager, Product Research and Development. Ook aan de hygiene is gedacht met een schattig tandpasta-tubetje, Mouthwash en Rinse-Free Hand Wash en verzachtende handbalm.

Aesop’s al bekende Jet Set Travel Kit is omgedoopt tot Arrival. Dit kittige kitje bevat vier Aesop hair- en body producten in flacons van 50ml. Ideaal voor een opfrisbeurt voor als je aankomt op een bestemming en je weekendtrip fris wil beginnen. Bevat een shampoo, conditioner, bodywash en body lotion.

 Aesop Travel Kits Departure: €53. Arrival: €33. ROME €65 via Aesop online.

Vorige
Vorige

LOGO MANIA IN DE BEAUTYWERELD

Volgende
Volgende

PERRICONE MD 3-IN-1 REMOVER