TATA HARPER BIJNA 100% NATUURLIJK

VOOR EEN GEZONDE GLANS

 De van oorsprong Columbiaanse Tata Harper is een van de pioniers op het gebied van clean beauty. Tegenwoordig woont ze op een boerderij in het Amerikaanse Vermont. Als het kan haalt ze zoveel mogelijk natuurlijk ingrediënten voor haar geprezen skin care uit haar omgeving.

 Begin 2000 begon Tata Harper met het uitpluizen van etiketten van huidverzorgingproducten, haar conclussie: an atomic bomb of chemicals met mogelijk impact op onze gezondheid. Met een team van wetenschappers ging ze expirimenteren met raw materials waaronder was uit olijven en suiker. Vijf jaar later kondigde ze vol trots aan dat geen enkel product uit haar lijn syntetische ingredienten bevatte.

 Een mooi zomers product uit de Tata Harper Hydrating Floral Essence-lijn is een voedende en olie-vrije toner in spray-vorm met ruim twintig actieve ingrediënten waaronder het zo populaire hyaluronzuur, maar nu biologisch. Deze toner is voor 95% organisch en vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten, evenals kunstmatige kleur- en geurstoffen, synthetische chemicaliën en vulstoffen. Voor instant hydratie, heerlijk!

Tata Harper Hydrationg Floral Essence Toner 50ml €70. 125 €91 via babassu.nl Babassu winkels: in Amsterdam-zuid, Centrum, Den Haag, Leiden en Wassenaar.

Vorige
Vorige

VLEKVRIJ MET CAUDALIE, WERKT HET?

Volgende
Volgende

HET KAN: EEN PRIMER VOOR GLOW