MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

VLEKVRIJ MET CAUDALIE, WERKT HET?

SAP VAN WIJNRANKEN

Ze belanden regelmatig op onze beautydesk, producten die pretenderen dat pigmentvlekjes als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. De afgelopen maanden testten we Caudalíe Vinoperfect Sérum Éclat Anti-Taches. En?

Caudalíe brak in 1995 door met de wetenschap dat druivenpitten de meest krachtige antioxidanten bevatten uit het plantenrijk. Caudalíe’s anti-vlekken Vinoperfect Sérum bevat het sap van wijnranken en claimt dat het vlekken op de huid vervaagd. De molecule die aan de basis hiervan ligt werd gepatenteerd, zo ontstond het Vinoperfect serum,  geschikt voor alle huidtypes.

Ons onderzoeksgebied: een vlek van een paar millimeter doorsnee op de hand, een iets even groot vlekje op het gezicht en enkele kleinere rondom de hals. Na het tweemaal daags aanbrengen met een pipet van dit melkachtige serum zien we na een maand geen verschil. Sceptische gevoelens slaan toe, maar we druppelen door met het serum. Na ruim een maand beginnen zowel de vlekken op de hand als decolleté daadwerkelijk te vervagen. Na ruim twee maanden – de flacon is dan zo goed als leeg – klopt Caudalíe’s claim…zo goed als. Het vlekje op het gezicht is weliswaar vager, maar nog wel zichtbaar. Maar wie weet verdwijnt ook dit vlekje na aanschaf van een nieuwe flacon. Conclusie dit anti-vlek serum is zeker de moeite van proberen waard.

Caudalíe Vinoperfect Sérum Éclat Anti-Taches – Radiance Serum 30ml €41,40