MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

CHARLOTTE TILBURY: GLOW OP NIVEAU

PLAY: LIGHT IT -  GLOW IT - POP IT - BRONZE - IT

Het Glowgasm Face Palette is een nieuw make-up palette van Charlotte Tilbury uit de Glamgasm Collection. The Britse Queen of Glow (ze vond glow zo’n beejte uit!) verrast met een glansrijk palette met twee lichte tinten, één blush en één bronzer. Volgens Tilbury is dit hét palette dat deze zomer alle anderen overbodig maakt. Het is uitgebracht in twee varianten: Lovegasm voor midden donkere tot donkere huidtinten en Lightgasm is bedacht voor lichtere huidtinten. 

Het gezichtspalette bevat een glowy-mix van highlighters, blush en bronzers met LIGHT IT als zachte champagnekleur om te highlighten en te verlichten. GLOW IT is een mooie highlighter voor een zonnige glow. POP IT is frisse roze blush om elk huidtype te verlichten. BRONZE IT is een neutrale cacaokleur om contouren te accentueren, vorm te geven en te definiëren.

Onderdeel van deze Glowgasm-Collection is ook de bekende Beauty Light Wand, een highlighter als een toverstokje die jukbeenderen een warme gloed geeft. Het populaire product is vanaf nu verkrijgbaar in drie nieuwe tinten: Goldgasm, Peachgasm en Pinkgasm.

De transparante Collegen Lip Bath lipglosses met parelmoerpigmenten zorgt voor volume en shine, en breng je liefdevol aan op je lippen met een hartvormige applicator en is te koop in twee tinten Rosy Glow - Deep Pink en het iets lichter getinte Peachy Plump - Peachy Pink.

Charlotte Tilbury Glowgasm Face Palette €75. Glowgasm Beauty Light Wands €35. Collagen Lip Bath €26. Via bijenkorf.nl