SUPERMODEL LANCEERT KORA ORGANICS

GEHEIME WAPEN: DE NONI VRUCHT

Nee, Kora Organics skin care heeft niets te maken met de Koreaanse K-Beauty hype. Het merk is opgericht door niemand minder dan supermodel Miranda Kerr. Haar skin care label is sinds kort te koop via Douglas.

Kora Organics is een bekroond gecertificeerd biologisch merk, en net als Kerr afkomstig Australië. Kora’s geheime wapen in een groot deel van de Kora-lijn is het extract van de Australische noni-vrucht, een lychee-achtige vrucht én superfood en antioxidant, met ruim honderd vitaminen en mineralen.

Noni staat bekend om haar natuurlijke verjongende eigenschappen. Kerr zegt dat ze sinds haar dertiende dagelijks op aanraden van haar oma een krachtige 30 ml shot noni drinkt "Het helpt ook tegen zonnebrand en bij puistjes en zelfs bij de artritis van mijn opa,"”zegt Kerr. Nadat onderzoek ontdekte ze dat het zoveel vitamines en antioxidanten bevatte.

Kerr zweert bij haar eigen verkwikkende Turmeric Brightening & Exfoliating Mask, een milde exfoliant met biologisch kurkuma, pepermunt en rozenbottelzaden. Het middel, dat ze 3 x per week aanbrengt, helpt bij haar ‘pigmentatieproblemen’, Kerr prijst vooral de verkwikkende pepermuntolie: “Dat is beter dan een kop koffie.”

Turmeric Brightening & Exfoliating Mask (99.8% organic) is een donkerbruine naar fris munt ruikende substantie, verpakt in een glamorous gouden tube. Je brengt de 2-in-1 peeling aan op een natte huid, laat het een minuut of 15 zijn werk doen, en spoelt het met ronddraaiende vingerbewegingen van je gezicht af. Deze peeling is - volgens de gebruiksaanwijzing in zeer slechte vertaling - geschikt voor 2-3 keer per week. Zelf gebruik ik het twee keer week, het is een fijne peeling, die de huid verzacht en pigmentverkleuringen lichtjes vervaagd.

Turmeric Brightening & Exfoliating Mask 100 ml €47,99 , en meer Kora Organics via douglas.nl

Vorige
Vorige

GUCCI TV X MIRROR MIRROR

Volgende
Volgende

CHARLOTTE TILBURY: GLOW OP NIVEAU