HÉ, SUPERFOODS IN JE SELF TAN

SUPER GLOW SERUM VOOR DE ULTIEME TAN BOOST

Het Amerikaanse Tan-Lux, opgericht door de Marc Elrick, maakte in Nederland ruim een jaar geleden in sneltreinvaart furore met Tan-Luxe Face Drops.

De kracht van het merk; in plaats van een one-size-fits all gezichsbruiner, introduceerde Elrick een vernieuwende op-maat self tan formule in – ook belangrijk - een gelikte verpakking.

De nieuwste toevoeging aan de snel groeiende collectie is Tan-Luxe Super Glow – een multi-inzetbaar self-tan serum op basis van hyaluronzuur met anti-ageing eigenschappen voor een stralende glow en een krachtige hydratatie boost. Antioxidantrijke superfood ingrediënten zorgen voor hydratie en collageenproductie stimulerende effecten. Het ingrediënt cacaozaadextract werkt als een schild tegen dagelijkse vervuiling.

Zo breng je het aan: Hoe meer druppels hoe dieper de teint. Begin met dagelijks van 2 tot 12 druppels die je aan brengt op het gezicht en decolleté. Masseer het serum met draaiende bewegingen op de huid. Vermijd de ogen. Super Glow werkt prima als primer onder make-up.

TAN-LUXE - Super Glow 30ML € 46, verkrijgbaar bij Skins Cosmetics

Vorige
Vorige

BUDGETTIP: FRIS MET BATISTE

Volgende
Volgende

DIT IS ECHT EEN SLIMME SCRUB