LUXE SELF TAN VOOR EEN PARADIJSELIJKE KLEURTJE

ISLE OF PARADISE

Je kent ze wel Kendal, Sienna, Kate, Lily en Poppy. De Britse tanning-expert Jules Von Hep voorziet deze sterren met regelmaat van de perfecte spraytan. Twee jaar terug lanceerde Von Hep zijn eigen zelfbruiningmerk The Isle of Paradise. Sindsdien is een prachtig gekleurde egale huid haalbaar voor iedereen.

Met als slogan Colour Correcting Self Tan for everyBODY is The Isle of Paradise een inclusive merk – oftewel geschikt voor iedereen. Verder is dit merk vegan en organic met ingrediënten waaronder avocado, chiazaad en kokosolie. Je kan kiezen uit zijn 3 tinten self-tanning water of mousse: Peach voor de lichte huid, Green voor medium en Violet voor de donkere huid. Deze verzorgende zelfbruiner ‘haalt’ ook roodheid uit de huid en geeft je huid een glow.

Let op! Voor gebruik moet je 24 uur van te voren je lichaam goed scrubben en gladmaken met bodylotion. Doe je dat niet dan zijn lelijke strepen het resultaat. De spray – breng deze zorgvuldig aan - werkt al na een paar uur, met als resultaat een mooie bruintint, met als bij-effect een zachte huid. Tip: vraag je vriend of vriendin voor de achterkant van je benen en rug. Oja, er zit een houdbaarheid aan self-tanners. Na het openen zijn ze nog een jaar bruikbaar.

 Isle of Paradise, Self Tanning Water, in 3 kleuren 200 ml €25,74. Te koop via douglas.nl

Vorige
Vorige

IN VUUR & VLAM MET ETRO’S RAVING

Volgende
Volgende

MARIE-STELLA-MARIS: LIP-ALERT!