NIEUW! RAADSELACHTIGE GUCCI GEUR

MÉMOIRE D’UNE ODEUR

“Toen we begonnen met het werken aan Gucci Mémoire d’une Odeur, probeerde ik me een geur voor te stellen die niet gemakkelijk onder woorden te brengen is. Een hybride geur die zoveel mogelijk op een herinnering lijkt,” zegt Gucci’s Alessandro Michele.

Hiermee slaat Michele de spijker op zijn kop. Gucci Mémoire d’une Odeur is ongrijpbaar. De eerste indruk? Zacht en teder. Een fluisterend parfum. De enige die weet wat precies wordt bedoeld is Michelle zelf die een obsessie heeft voor geuren. “Ik vind dat, diep vanbinnen, parfum datgene is dat jou, zelfs met je ogen dicht, terugbrengt naar een heel precies moment in het verleden.”

Kortom, Mémoire d’une Odeur móet je proberen, en vertrouw op de kracht van herinneringen.  Overstijgend akkoord van de Eau de Toilette bestaat uit onverwachte  ingrediënten waaronder de geurnoot kamille die verbonden is aan honingachtige jasmijnblaadjes uit India die exclusief ‘parfum proof’ zijn gemaakt voor Gucci. Andere geurnoten zijn edele houtsoorten zoals warm sandelhout en het subtiele cederhout en een onweerstaanbare vanillenoot. Verschillende musk-soorten zorgen voor diepte. ”Het muskusachtige  mineraal  akkoord  is  de  kern  van  de  geur,  het  verbindt  alle  andere ingrediënten met pure zachtheid,” legt meester-parfumeur Alberto Morillas uit over het uniseks parfum.

De knappe singer-songwriter/ acteur Harry  Styles speelt in de parfumcampagne  het  hoofd  van  een denkbeeldige familie, een eclectische en universele mix van talenten en modellen waaronder designer Harris Reed, artiest Ariana Papademetropoulos, acteur Stanislas Klossowski de Rola en het Nederlandse modelTessa Bruinsma.

Gucci Mémoire d’une Odeur Eau de Parfum 40ml €66, 60ml €83, 100 ml €113, Gucci Mémoire d’une Odeur Shower Gel 200ml €43. Dit zijn adviesprijzen. Verkrijgbaar bij geautoriseerde Gucci parfumerieën, online en warenhuizen. #GUCCIMÉMOIRE

Vorige
Vorige

ZO CREËER JE GLOW

Volgende
Volgende

IN VUUR & VLAM MET ETRO’S RAVING