ONTDEK DEO NIEUWE STIJL

 OY’S 2-IN-1 FORMULE

De Belgische Inge Louf is van oorsprong apotheker. Ze investeerde jaren aan tijd aan het ontwikkelen van een hydraterende zeep die werkt als deodorant.

Deo Wash van Oy is inmiddels een jaar op de Belgische martkt en sleepte al een belangrijke Belgische Beauty Award in de wacht. De ‘zeep’ komt uit een tube in de vorm van gel. De bedoeling is dat je deze gel ‘s morgens niet alleen aanbrengt onder de oksels, maar op lokale probleemzones waaronder de snel zwetende liesstreek en huidplooien. Vervolgens laat je de Deo Wash een minuut intrekken. Stap onder de douche en spoel de zeep-resten weg. Voordelen van het gebruik van deze Deo Wash: het reinigt het lichaam, zorgt voor een goede huidbalans, er zijn geen deo-resten en de deo is lief voor het mileu want vegan en bio afbreekbaar, het bevat geen aluminium en doordat je nergens transpireert heb je minder was.  

Bestel je Oy Deo Wash of Oy Deo Scrub (voor voeten en ongeschoren oksels) via Oycare.be dan betaal je geen verzendkosten. Oy Deo Wash 200ml €24,60. Oy Deo Scrub 200ml €26,40

Vorige
Vorige

AMORE AMORE! VERLEIDT DOOR BENAMÔR

Volgende
Volgende

WAT EEN FIJNE MULTIFUNCTIONELE BLUSH