MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HERMITICA: ALCOHOLVRIJ PARFUM OP MAAT

ERVAAR HERMETICA BIJ SKINS

Als een parfumeur een nicheproduct maakt, gaat kwaliteit boven kwantiteit. Van luxe kostbare parfums willen we zeker weten dat ze op de juiste manier zijn ontwikkeld. Entree Hermetica, een modern, moleculair parfummerk dat exclusief verkrijgbaar is bij Skins Cosmetics.

Hermetica is zo’n merk dat móet je ervaren. Bij Skins in de Amsterdamse Runstraat en het Skins-filiaal in het Conservatorium Hotel maak je aan de hand van een unieke parfum installatie kennis met het Franse parfummerk dat natuurlijke ingrediënten en synthetische moleculen met elkaar laat fuseren. Redelijk uniek is dat de high-end Hermetica geuren alcoholvrij zijn en op basis van olie zodat je meteen het hart van de geur ruikt. Source1 – het woord zegt het, is de bron – en is in elk parfum aanwezig.

De Hermetica-lijn bestaat uit 13 aantrekkelijke geuren onderverdeeld in vier collecties:  bloemig, groen, houtachtig en oriëntaals. De basisgeur is zoals gezegd Source1 en kan ook afzonderlijk worden gedragen. Na het ruiken van het hart, verrassen de parfumeurs Philippe Paparella en Aliénor Massenet met andere lagen.

MIRROR MIRROR probeerde Greenlion, een aanwezige groene geur, en verslavend! Kenmerkend aan Sandalsun is vanille en hazelnoot, het maakt de geur tot het perfect winterparfum. Schroom niet en bestel een handige Discovery Kit vanaf €15 en probeer eens Emerald Stairways, Vertical Ambers ,The Door of Dry Waters. De doordachte Hermetica parfums met hervulbare flacons en van gerycled glas zijn het geesteskindje van John en Clara Molloy, het echtpaar achter de andere bijzonder concepten Floraïku en Memo Paris.

Hermetica. Discovery Kits vanaf €15 en €25. Hermetica Parfums vanaf 50ml €100, 100ml €150, Refills 100ml €95. Verkrijgbaar via Skins.nl. Skins Runstraat 11, Amsterdam