NIEUW: WITLOF SKINCARE WITH LOVE

WEET WAT JE SMEERT

Blij en trots lanceerden Caroline van Eeuwijk en Cis Nijenhuis deze week het spiksplinternieuwe Witlof Skincare, een bescheiden veganlijn met zes mooie beautyproducten. Clean beauty met een missie – en een flinke dosis love…

Tien jaar lang runde Caroline van Eeuwijk C. Cosmetics, een beautysalon/winkel in Amsterdam waar ze werkte met natuurlijke beautyproducten. Tijdens haar carrière zag Caroline veel merken komen en gaan, ook kreeg ze regelmatig feedback van klanten. Van vegan klanten hoorde ze dat er amper betaalbare vegan beauty-producten bestaan voor onder €50. Vier jaar geleden begon ze te fantaseren over een eigen skincaremerk en legde een lijst aan met cleane ingrediënten.

Ondertussen werkte Heinz-marketeer Cis Nijenhuis in Londen, uit onvrede met haar baan zocht ze een nieuwe uitdaging. Maar wat? Sinds haar onmoeting met Caroline werken ze samen met als begin een zestal beautyproducten (made in Holland!) waaronder een milde Smoothing Peel, een lichtgewicht Nourishing Facial Cream, het huid herstellende Regenerating Oil Serum en de musthave 100 % Pure Argan olie. Alle producten zijn multi-inzetbaar, zo kun je de Argan olie gebruiken voor het hele lichaam, als nachtverzorging, zachte oogmake-upremover, haarmasker, body olie, onder de douche of verrijk je met enkele druppels je crème of masker.

MIRROR MIRROR testte de Cleansing Mousse, een foam die je 30 seconden laat in werken. Vaak mogen cleansers niet gebruikt worden voor het verwijderen van oogmake-up (erg onlogisch) deze zachte mousse met essentiële oliën voor de geur (frangipani), is hier wel voor geschikt, en werkt grondig.

Probeer, voor na het reinigen van je gezicht, ook eens de verzorgende en hydraterende Balancing Toner van Witlof met rozen-, korenbloem- en toverhazelaarwater. Appelciderazijn balanceert de pH-waarde en helpt tegen onzuiverheden. Tip: ook geschikt tegen pluizig haar en als make-up fixator.

Cleansing Mousse 50ml €14,95 150ml €34,95, Balancing Toner 50ml €13,95 150ml €29,95, Smoothing Peel 30ml €34,95, Nourishing Facial Cream 15ml €19,95 30ml €34,95, Regenerating Oil Serum 30ml €44,95, Pure Argan Oil 100ml €29,95

Witlof Skincare is verkrijgbaar via Witlof.nl, en online via De Groene Drogist en bij geselecteerde schoonheidssalons.

Vorige
Vorige

DE MOOISTE HOT LIPS VAN ELLIS FAAS

Volgende
Volgende

FLUWELEN FOUNDATION