MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ZO MOOI ALS BEAUTY PRODUCTEN

 COMPAGNIE DE PROVENCE’S NATUURLIJKE HOME COLLECTIE

Het Franse Companie de Provence is legendarisch vanwege de Savon de Marseille, een 100% natuurlijk vierkant blok handzeep dat bestaat uit enkel plantaardige oliën. Maak nu kennis met de nieuwe Companie de Provence Home Collectie – zonder chemische toevoegingen - die bestaat uit schoonmaakmiddelen die ogen als beautyproducten, zo mooi.

 De collectie is geïnspireerd op de iconische Savon de Marseille en ruikt naar Grand Air, een aromatische combinatie van de frisheid van aloë vera en de zachtheid van vlasbloemen, en zorgt voor een frisse bries door het huis.

Het schoonmaken moet je zelf doen, maar dat lukt prima met de multifunctionele Black Soap waarmee alles in huis schoon wordt. Het geheime ingrediënt is olijfolie. Dit product is vrij van dierlijke vetten, synthetische actieve stoffen en conserveermiddelen.

Met de Cleaning Sprays die ruiken naar mandarijntjes of Grand Air reinig je de keuken- en badkamer. De Liquid Dish Soaps – ook in dezelfde 2 geurvarianten - is een fijn afwasmiddel met plantaardige stoffen en verrijkt met Marseille-zeep. De Liquid Marseille Soap met plantaardige olie is kleur- en geurstofvrij en geschikt voor de gevoelige huid.

Compagnie de Provence. Marseille Soap Cubes 400gr €5,50, Liquid Marseille Soap 495ml €15,50, Black Soap 500ml €13. Cleaning Sprays 500ml €11, Liquid Dish Soaps 500ml €11. Te koop via Babussu.nl en Babassu filialen