MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DE KICK-FACTOR VAN MARIE-STELLA-MARIS

ALS EEN BOSWANDELING: COURAGE DES BOIS

No.76 Courage des Bois is de nieuwe geur in het homesegment van het lifestylelabel met een missie: Marie-Stella-Maris*. Tanja Deurloo, geurexpert/parfumdesigner voor andere andere Marie-Stella-Maris licht de nieuwe huisgeur toe.

Geuren beïnvloeden je sfeer en stemming. Maar echt bewust iets ruiken is volgens Tanja Deurloo best moeilijk, immers ook andere zintuigen spelen een rol – van zien en voelen tot het horen van geluid. “Geur, in een ruimte als vierde dimensie,” legt Tanja Deurloo uit “kan worden benadrukt met behulp van een homefragrance in de vorm van een luxe geurkaars, roomspray of geurstokjes.”

In tegenstelling tot MSM frisse bestsellergeur No. 92 Objets d’Amsterdam is de nieuwe No.76 Courage des Bois een warme en volle geur. Centraal staan romig sandelhout en droge ceder, beide houtsoorten die zorgen voor diepte in parfums. Naast ceder en sandelhout is het leerachtige oudh een belangrijk ingredient. Een van de hartnoten is het oriëntaals patchouli, dit ingrediënt ruikt eveneens houtig en zorgt voor de kick-factor. De topnoot is bergamot.

Met No.76 Courage des Bois kun je de woonkamer parfumeren of als warm welkom, je huis-entree. Zie Courage des Bois als een verlengstuk van een boswandeling

*Sinds 2011 heeft het Amsterdamse Marie-Stella-Maris al ruim een miljoen euro uit gegeven aan 13 schoon-waterprojecten. Hulde!

Marie-Stella-Maris. Geurlijn Courage des Bois, roomspray 240ml €39, geurstokjes 240ml €39, twee formaten geurkaars à 70 gram €19 en 220 gram €39. Via Marie-Stella-Maris.com en de Marie-Stella-Maris Store aan de Amsterdamse Keizersgracht 357, en Skins Cosmetics en de Bijenkorf