MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BROCCOLI IN VEGAN BODY CARE

HEMA VERDUURZAAMD BODY CARE

Het nieuwe assortiment van HEMA is 100% vegan en geproduceerd met ethisch verantwoorde ingrediënten, met verpakkingen van gerecycled materiaal.

HEMA introduceert een geheel nieuw duurzaam body care assortiment. Met dit nieuwe assortiment richt HEMA zich op de goede dingen voor zowel mens als natuur. Zo is de volledige lijn veganistisch en gemaakt met ethisch verantwoorde ingrediënten. Daarnaast zijn ook de verpakkingen zo duurzaam mogelijk geproduceerd, met 25% tot 100% gerecycled plastic, en na gebruik ook volledig recyclebaar.

Het nieuwe body care assortiment bestaat uit vijf verschillende lijnen met ieder een ander hoofdingrediënt; komkommer, broccoli, katoenzaad, granaatappel en amandel. Elke lijn bevat een bodylotion, shower gel en body scrub. Ook is er een shower mousse beschikbaar in drie verschillende lijnen; komkommer, granaatappel en amandel. Alle body care lijnen zijn, zoals het gehele HEMA cosmetica assortiment, vrij van parabenen en niet getest op dieren. De producten zijn mild, vrij van parfum en dermatologisch getest. MIRROR MIRROR favoriet: Almond Showergel met amandelextract en Aloë Vera.

Vanaf € 3,50 in HEMA winkels of via hema.nl.