MAISON CRIVELLI: IRIS MALIKÂN

Voor Thibaud Crivelli, de oprichter van Maison Crivelli, kent de parfumindustrie geen geheimen. Tien jaar lang werkte de Fransman in Azië voor luxe parfummerken als marketeer en in commerciële functies. Met in zijn achterhoofd het voornemen om ooit zelf een parfummerk te beginnen, vergaarde hij in Azië alle kennis omtrent het ontwikkelen en vermarkten van geuren. Zijn belangrijkste ontdekking? “Uiteindelijk zijn alle creaties gebaseerd op een persoonlijke en zeer zintuigelijke benadering.” Als hij in 2019 Maison Crivelli opricht, zet hij alles opzij wat niet essentieel is en kiest voor een zintuigelijke en creatieve aanpak.

Inmiddels zagen zeven originele parfums het licht, exclusief verkrijgbaar via Skins Cosmetics. Nieuw is Iris Malikhân, een spannende eau de parfum gecomponeerd door Marc Zini. “Het idee van deze creatie was om de facetten van iris op een zeer originele manier tot uitdrukking te brengen, met behoud van de verfijnde en poederachtige innerlijke facetten. De structuur van deze geur contrasteert zachtheid en sterkte.”

De parfumeur omhulde de iris met enerzijds groene noten van galbanum en leer die de geur karakter geven. Aan de andere kant zorgen de noten van amber, vanille en een vleugje ethylmatol (caramel) voor zachtheid. Deze uitbundige start wordt benadrukt door een intense en pittige koriander en roze peperkorrel.

Zini’s idee achter deze creatie was om de facetten van iris op een zeer originele manier tot uitdrukking te brengen, met behoud van de verfijnde en poederachtige innerlijke facetten. De structuur van deze geur contrasteert zachtheid en sterkte. We zeiden het al, spannend.  

Maison Crivelli. Iris Malikan Klassiek formaat 100ml €180. Discovery offer 30ml €80. Via Skins.nl en in de Skins boutiques.

Vorige
Vorige

CLEAN BEAUTY VAN [COMFORT ZONE]

Volgende
Volgende

ALLES VAN HUDA BEAUTY