IRÉN: 7 SERUMS VOOR 35 COMBINATIES

Zeven intelligente Superfruit serums voor zeven verschillende huidcondities. Made in Japan, 100% transparant en clean.

Niet je huidtype, maar je huidconditie is het uitgangspunt van Irén Skin. Het idee hierachter is dat externe en interne factoren, zoals hormonen, stress, klimaat enzovoort invloed hebben op de huid en de huidconditie hierdoor fluctueert.

De serums zijn gericht op specifieke huidproblemen. Het Forever Young Anti-aging Serum (met o.a. gojibes- en cassave-extract) is tegen tekenen van veroudering, het Glow-Getter Renewal Serum (met o.a. pompoenextract en 5% glycolzuur) tegen een doffe huid, en het Star Light Brightening Serum (met o.a. yuzu- extract en 5% niacinamide) tegen over pigmentatie.

Irén oprichter Kristin Chen werkte samen met wetenschappers aan deze zevendelige serum collectie, dankzij de revolutionaire ZipLock Encapsulation™ Technologie kunnen ze in 35 combinaties gemixt worden zonder elkaars functionaliteit te verminderen. De serums zijn verrijkt met natuurlijke superfruit extracten en vrij van alcohol en siliconen. Ze passen naadloos in ieder huidverzorgingsritueel, na reiniging en lotion, vóór de gebruikelijke dag- of nachtverzorging. Maximaal kunnen drie serums tegelijk gebruikt worden.

IRÉN Skin serums zijn vanaf 29 oktober 2020 verkrijgbaar via sterrerosebeauty.com voor € 33 (15 ml glazen flacon)

Vorige
Vorige

SKINS X VILHELM

Volgende
Volgende

SCRUBBEN MET SUPA SCRUB