MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

FLORA LUMINARE: ZONNIG IN DE HERFST

Stralend & Zonnig. Dat is de Flora Luminare, een optimistische ‘bloeiende’ collectie van de Londense geurexperts van Molton Brown.

“Ik houd ervan om de stralende, bloeiende eigenschappen van witte bloemen tot uitdrukking te laten komen. Ik wilde een ode brengen aan de zeldzame, romige Tahitiaanse tiarebloem die prachtig schittert in combinatie met een vleugje sprankelende mandarijn en peer,” zegt Maïa Lernout, Senior Molton Brown gelegenheids parfumeur. Uniek aan Maïa is haar voorkeur voor het gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten en de meest innovatieve technieken, waardoor ze florale akkoorden tot leven wekt en op een elegante manier de ware essentie van iedere bloem onthult.

De geur van de collectie, die onder andere bestaat uit een eau de parfum, eau de toilette, bad- en douchegel, body lotion, heerlijke body olie en handcrème, is die van witte bloemen. De romige topnoot is het absolu van de Tahitiaanse tiarebloem, de meest geconcentreerde vorm van het extract. De geur krijgt meer diepte met aromatische hartnoten van weelderige frangipani, jasmijn en roos en wordt in balans gebracht met topnoten van citrus en ylang-ylang. Uitnodigende basisnoten van zachte vanille, muskus en aards cederhout maken dit idyllische tafereel helemaal af.

Molton Brown Flora Luminare Collectie: Bath & Shower Gel 300ml €25, Body Lotion, 300ml €31, Glowing Body Oil 200ml €49, Hand Cream, 40ml €12. Via Skins Cosmetics, Babassu Skin & Spa, de Bijenkorf (online), Parfuma (Antwerpen) en Senteurs d’Ailleurs (Brussel)