VALENTINO’S JOIE DE VIVRE

Valentino’s nieuwe Voce Viva weerspiegelt de stem van elke vrouw en haar dromen die ze ook gaat uitvoeren. Het gezicht van het eau de parfum is de inspirerende Lady Gaga.

Parfumeurs Honorine Blanc en Amandine Clerc Marie maakten een bloemige, houtachtige geur. Met als starttopnoten bergamot en de verzachtende sappig en zoete Italiaanse mandarijn. Pittig gember zorgt voor een optimistische levendigheid. Het hart van de geur is een absolute van oranjebloesem, het symbool voor zonnige vrouwelijkheid. Gardenia zorgt voor een meer fruitige, verhelderende touch. Samen met jasmijn vormen de witte bloemen de groene facetten van deze geur.

Onverwacht is het spannende ingrediënt mos, dat doorgaans in herenparfums zit, met houtachtige en minerale facetten, in combinatie met zoet vanille en warm sandelhout. De uitdagende Rosso Valentino rode verpakking - rood is de Valentino kleur – kreeg een kleine make-over. Valentino’s artistiek directeur Pierpaolo Piccioli voegde een tikje roze toe aan het rood voor een meer sprankelend effect

Valentino Voce Viva Eau de Parfum 30ml €63, 50ml €90, 100ml  €126. Via Douglas.nl, Bijenkorf.nl

Vorige
Vorige

SELF CARE: BOOBILICIOUS

Volgende
Volgende

GO NUDE MET CTZN