JULIETTE HAS A GUN: DONSACHTIG ZACHT

Het Franse Juliette Has Gun schiet na Vanilla Vibes weer raak met Musc Invisible. MIRROR MIRROR was al fan van dit Franse parfumhuis.

Romano Ricci, de oprichter van het parfumhuis, omschrijft de nieuwe creatie als liefelijk en sensueel en een parfum dat hem vreemd genoeg doet denken aan de geur van een schone huid, die net begint te zweten. Het persbericht slaat ook de spijker op de kop met “een donsachtige geur die net zo comfortabel is als je favoriete oude jeans, die net zo goed werkt op de werkvloer als op een casual date”.

De topnoot van dit knusse eau de parfum bevat Jasmijn absoluut, in het hart zit Katoenen bloem en de basis is Witte Muskus. In combinatie met elkaar zijn ze niet overheersend, vandaar de knipoog naar ‘invisible’ Voor wie het niet zo heeft op musk – te zwaar enzovoort – is het toegankelijke Musc Invisible zeker de moeite waard op te proberen. (7,5ml  €25 via Skins.nl)

Romano Ricci: “Mijn uitdaging hier was om de verslavende en zijdezachte eigenschappen van de muskus te behouden terwijl ik ze in de topnoten in leven probeerde te houden. Het resultaat is een lichte, zeepachtige compositie, met een fluistering van katoenbloem en jasmijn absolue. Hoewel ze nogal wazig en gedempt lijken doen deze noten enorm veel voor de geur”.

Juliette Has Gun, Musc Invisible Eua de Parfum. 100ml - €100, 50ml - €85, 7,5ml - €25. Via Skins Cosmetics. Skins.nl

Vorige
Vorige

URBAN DECAY: SETTING POWER

Volgende
Volgende

SELF CARE: BOOBILICIOUS