MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SELF CARE: BOOBILICIOUS

Felicitas Brunner heeft een achtergrond in cosmetica. Ze vond het vreemd dat er nauwelijks cosmetische producten zijn voor de verzorging van borsten. Voilà Boobilicious! Een verstevigende olie voor je borsten.

‘We besteden zoveel geld, tijd en energie aan ons gezicht en lichaam maar vergeten onze borsten. Eens per maand heb ik heel gevoelige borsten, en toen ik me in dit onderwerp verdiepte ging er een wereld voor me open. Ik begon me te realiseren hoe belangrijk borstverzorging eigenlijk is,’ zegt Felicitas Brunner.

Boobilicious, verpakt in glas met pipetje, is een natuurlijke, snel intrekkende en verzorgende olie, samengesteld uit plantaardige oliën speciaal voor de - gevoelige -borsten. Anders dan een body-olie bevat Boobilicious een essentiële olie van citroen die in combinatie met een massage afvalstoffen versneld helpt afvoeren via de lymfen. Olijfolie verbetert de bloedcirculatie en verstevigt de huid. Pure olie van ylang-ylang zorgt voor de zachte geur.

Met Boobilicious wil Brunner een nieuwe niche beautycategorie opbouwen die past binnen de self care cultuur. Een beetje veel zelfliefde op zijn tijd is altijd goed! Boobilicious wordt in Nederland gemaakt en vanuit Nederland verstuurd, is vegan, zonder toegevoegde parfumstoffen. Kijk voor een snelle borstmassage op beingboobilicious.com

Boobilicious 30ml €39.50. www.beingboobilicious.com