N.C.P OLFACTIVES: OP ONTDEKKINGSREIS

Het Zweedse N.C.P Olfactives bedacht een parfummix-concept waarmee iedereen zijn of haar individuele parfum kan ontdekken. Voor elke stemming een ander parfum,  zodat we ons beter, sterker kunnen voelen. Dat is de kracht van parfum.

Een van de vier N.P.C oprichters is Noomi Rapace. Als actrice is ze gewend om voor elke rol een karakter uit te diepen. Zo kwam ze op het idee van een parfum voor elk personage en stemming.  

De Franse parfumeur Yann Vasnier componeerde als leidraad 7 verschillende uniseks parfums van sprankelend licht tot gewichtig, en daarnaast zijn er ‘facets’ om te mixen of om afzonderlijk te gebruiken. De parfums zijn verkrijgbaar in een 50ml compacte flacon met een prachtige gestreepte zwart/wit dop. Verschillende ‘facets’ (vanaf €20) zijn verkrijgbaar in een 10ml of een 5ml, verpakt in ampullen.

Elke geur heeft een nummer dat verwijst naar de geur-familie. Zo staat het getal 100 voor citrus, 300 voor bloemen, 500 is chypre, 700 is orientaals, 200 is fruitig, 400 is fougere en 600 is houterig. Een voobeeld: 102 bevat noten van lime en gember, 301 is een mix van  jasmijn en sandelhout. 

N.C.P Olfactives exclusief via skins.nl. Sample combinaties: Sample Set €20 Four Facets Eau de Parfum (€66), Seven Facets Eau de Parfum (€132). N.C.P. Olfactives Olfactive Facet 50ml 705 Leather & Oud €118

Vorige
Vorige

GREENBEAUTY MARKET: VEGAN & NATURAL

Volgende
Volgende

ECO BIO SERUM: NUXE