MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

VIRTUEEL SHOPPEN MET CHARLOTTE TILBURY

In de aanloop naar het kerstinkopenseizoen – en laten we Sinterklaas niet vergeten - wenden beautymerken zoals Charlotte Tilbury zich tot virtual reality om de winkelervaring in de winkel te vervangen.

Klaar om virtueel te shoppen? Check het Charlotte Tilbury Virtual Experiences menu met onder ander een gratis één-op-één consult van 10 minuten met bijvoorbeeld de Foundation Experts. Of leer meer over Confidence - Boosting Makeup Secrets, ga voor een Ask Anything-consult of plan een afspraak in met Charlotte's nieuwe Magical Gifting Fairies die je helpen met je kerstinkopen.

Met Virtual Try On kun je Charlotte's beroemde magische make-up-iconen 'passen': van Pillow Talk, Hot Lips tot de Luxury Palettes en Foundations. Via augmented reality kun je door alle beschikbare kleuren per product scrollen en deze uitproberen.

De Virtual Beauty Secrets Store van Charlotte is een driedimensionale virtuele winkelwereld waar een Magic Charlotte-avatar je helpt met shoppen. In de virtuele winkel kun je live vanuit huis winkelen, persoonlijk advies en gepersonaliseerde productaanbevelingen ontvangen, deelnemen aan live-evenementen met Charlotte en speciale gasten, make-up- en huidverzorging behandelingen bekijken en zelfs een vriendin bellen om samen te winkelen.