MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BE CREATIVE MAKE-UP FOUNDATION

20 foundations en 10 concealers. Bam! Maak kennis met het inclusieve Wonder Wear van Be Creative Make Up voor een perfecte dekking.

Het vinden van de perfecte concealer en foundation voor de gekleurde huid is niet vanzelfsprekend. Bij een verkeerde keus is een huid met een lelijke grijze gloed het resultaat. In het meer prijzige foundation segment zit je goed met een merk als Laura Mercier of het onbekendere Kevyn Aucoin. Voor wie minder te besteden heeft, of geen zin om hier vijf tientjes aan uit te geven, probeer Wonder Wear High Coverage Foundation & Concealer van Be Creative Make Up.

Zoals gezegd bevat de Wonder Wear Collectie 20 kleuren met telkens ook 2 tot 3 ondertonen om uit te kiezen. Op deze manier kan iedereen zijn of haar perfecte foundation match vinden. Helemaal geschikt voor een full make-up look maar ook als subtiele ‘no make-up’ make-up, met dank aan de lichte laag die zich direct, als een tweede huid, aan je gezicht hecht. Dankzij het gebruik van soft focus technologie verbergt de foundation makkelijk allerlei imperfecties zonder de natural glow van je huid te verliezen.

Om de lancering van de nieuwe foundation en concealer te vieren, lanceerde BE Creative Make Up de handige SHADEFINDER. Zo ontdek je in een paar stappen online welke kleur jouw huid matcht. Check iciparisxl.nl

BE Creative Make Up WONDER WEAR HIGH COVERAGE FOUNDATION €23,95 & CONCEALER €18,95 zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.