MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

VIKTOR & ROLF: STAR STRUCK

De nieuwe Viktor&Rolf Flowerbomb Holidays 2020 gelimeteerd editie is feestelijk bezaaid met zilveren sterren en lokt uit tot een wals.

Flowerbomb, in 2005 gelanceerd, is een vrouwelijk parfum met een overvloed aan bloemen en een orientaalse twist. De klassieke geur is altijd een internationale bestseller gebleven. In het kader van ‘vergroening’, bestaat 10% van de granaatvormige Flowerbomb flacon uit gerecycled glasmateriaal van hoge kwaliteit.

Viktor&Rolf vieren de feestdagen met een wals-geïnspireerde #dancechallenge, en jij bent ook uitgenodigd. Doe mee met de surrealistische #VRDanceChallenge die is gebaseerd op hun jaarlijkse Holiday film. Het is een tijdloze versie van een wals-danswedstrijd, herzien door de drie beste choreografen van de huidige generatie – en uiteraard, als je deze uitdaging accepteert, ook door jezelf. Check: #VRDANCECHALLENGE via @viktorandrolf_fragrances

Viktor&Rolf. Flowerbomb Eau de Parfum Limited Edition Holidays 2020 100ml €124,00. Flowerbomb Eau de Parfum 50ml, Flowerbomb Perfumed Shower Gel 50ml & Flowerbomb Perfumed Body Lotion 50ml Holiday Set 2020 €94,00. Exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.