MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

GREENBEAUTY MARKET: VEGAN & NATURAL

Aromatica - B5 + Biotine shampoo & conditioner  

Deze versterkende shampoo geeft kracht en glans aan fijn en verzwakt haar, door de hoofdhuid en haarwortels te voeden met het B5+ Biotine complex. Dit mengsel van vitaminen hydrateert de hoofdhuid en het haar, creëert een beschermende barrière om het vocht vast te houden en laat jouw haar glanzen terwijl het versterkt. Gebruik in combinatie voor het beste resultaat.  

Aromatica - Feminine Wash Pure & Soft & Dandelion Feminine Gel

Deze Feminine wash zorgt voor milde reiniging en verzorging van de vulva. Het spoelt storende bacteriën weg, terwijl het de vulva hydrateert en de pH-waarde in evenwicht brengt. Creëer met deze schuimende vrouwelijke was langdurige frisheid en bescherming. De paardenbloem extracten die in de gel worden gebruikt, houden de gevoelige huid gehydrateerd en zorgen ervoor dat de vagina gezond en beschermd blijft.

Alles via greenbeautymarket.com.

Een van de shopping walhalla’s voor vegan & natural beauty is het Nederlandse Greenbeauty Market. Onlangs voegden ze weer een aantal nieuwe producten toe aan hun assortiment. Ontdek Aromatica met pure producten voor het haar, body & vagina.

 Aromatica Body Oil Lavender Marjoram & Juniper Berry Ginger

Juniper Berry Ginger oliën helpen je lichaam ontspannen en in balans te brengen. Juniper-olie staat voornamelijk bekend om haar kalmerende effect. Gebruik op de huid of als natuurlijke geuressentie in de meditatieruimte. Lavendel Marjoram staat bekend om haar relaxend effect. Beide worden ook gebruikt om de huid te hydrateren.