MR.SMITH: VOOR IEDEREEN

In Australië is Smith de meest voorkomende achternaam. Reden voor de Mr. Smith- oprichters, een kappersfamiliebedrijf, om dit gegeven te gebruiken als naam voor hun haarverzorgingslijn. Met 30-tal vegan haarproducten voor iedereen.

Mr. Smith is een uniseks haarmerk, botanisch en organisch met in sommige producten ongewone ingrediënten zoals wierook-olie (in de Hydrating Shampoo), blaaswier en zeekelp (in de Sea Salt Spray) en mandarijnolie (in de Balancing Shampoo) Alle ingrediënten zijn lokaal gecourced in Australië waar Mr. Smtih ook wordt gemaakt (vandaar de afbeelding van een kangeroo op de verpakking).

Fijn aan Mr. Smith is dat je het niet voelt zitten, het is lichtgewicht en dat voelt prettig. Aangeraden wordt het gebruik van The Foundation als basis om elk kapsel op te bouwen en dat je aanbrengt op vochtig of handdoekdrooghaar, vóór het stylen en gebruik van andere producten zoals de Texture Spray voor volume. Mr. Smith producten bevatten geen parabenen, siliconen en sulfaten waardoor het iets langer duurt voordat de shampoo schuimt.

Mr.Smith is verkrijgbaar in salons. Check www.smithhaircare.nl

Vorige
Vorige

ELLIS  FAAS: DE UNFORGETTABLE SET

Volgende
Volgende

LOÏS LEE: MOON MAGIC SERUM