MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

THE FINISHING TOUCH VAN CHANEL

De N°5 HOLIDAY 2020 collectie van Chanel is een parfumritueel met 5 essentials die allemaal draaien om de meest iconische geur ooit N° 5. Oftewel een tijdloos bloemenboeket verpakt in een minimalistische special edition flacon die voor de feestdagen special is verpakt. Wees er snel bij. Op is op.

Chanel N 5 Hair Mist

De grote verleider is N° 5 Hair Mist en zit luxe verpakt in een transparante, matglazen fles. De formule is verrijkt met een nieuwe actief ingrediënt dat is afgeleid van roos en jasmijn en maakt het haar zacht en glanzend.

De N° 5 Douchegel biedt een heerlijk moment van genot. De romige, schuimende textuur geeft een lichte geur aan de huid en laat haar zacht aanvoelen. De mooie doorzichtige fles is net als sommige andere producten voorzien van een handige Twist and Slide-dop.

De N° 5 Body Lotion zorgt voor onmiddellijke hydratatie. De formule is verrijkt met een actief ingrediënt afgeleid van roos en jasmijn en legt 8 uur lang een delicate, hydraterende sluier over de huid.

De N° 5 Body Cream heeft een rijke, sensuele textuur en omhult gedurende 8 uur je hele lichaam met zachtheid. De luxe crème is mooi verpakt in kloek formaat pot en subtiel verrijkt met een actief ingrediënt afgeleid van roos en jasmijn en hydraterend. Tot slot de onmisbare en exclusieve N° 5  Deodorant voor een een subtiele sluier van frisheid de huid licht geparfumeerd.

N°5 Holiday 2020 collection. N°5 Hair Mist 35ml €52, N°5 Shower Gel 200ml €58, N°5 Body Lotion 200 €58, N°5 Body cream 150ml €82, N°5 Deodorant 100 €47. Via Chanel.com – snel in huis!