MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

LE LABO – HOLIDAY 2020 LAUNCH

Le Labo Fragrances introduceert een nieuwe Discovery Set met zes eau de parfums in 5ml verpakking: Another 13, Baie 19, Bergamote 22, Rose 31, Santal 33, en Thé Noir 29.

Het hart van Le Labo wordt gevormd door 18 unisex parfums en 11 soja-was geurkaarsen. Verder biedt het merk dat in 2006 werd opgericht in New York een aantal body-, hair-, en gezichtsproducten en een genderneutrale grooming lijn.

Terug naar Le Labo’s discovery-set. De zes eau de parfums ruiken allemaal heerlijk, maar onze favorieten zijn onder andere Bergamote 22, een combinatie van frisheid, zoetheid en sensualiteit. Het is het subtiele bloemige karakter van oranjebloesem, de bitterheid van grapefruit, en de zoetheid van amber en muskus die Bergamote 22 uniek maakt.

Santal 33 is lekker stoer, denk aan de geur van een open vuur, en dan sensueel. Het is een parfumformule met kardemom, iris, violet en ambrox dat samen knettert. Houtig sandelhout en cederhout, plus wat kruidige, leerachtige, muskusachtige geven de geur diepte. Thé Noir 29 is een ode aan het tabaksblad. Thé combineert diepte en frisheid, zachtheid en kracht van bergamot, vijgen- en laurierblaadjes met de diepte van cederhout, vetiver en muskus. Een speciale extractie van zwarte theebladeren omhult de compositie door in de formule een droog, bladachtig, hooi- en tabaksgevoel te brengen. Verslavend!

Le Labo. Eau De Parfum Ontdekkingsset. Holiday 2020. 6 x 5 ml €107. Via Skins Cosmetics en De Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam