MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HET ULTIEME WINTERSE STATUS SYMBOOL

Een Brits onderzoek stelde dat 1 op de 4 huishoudens geurkaarsen koopt. “Geurkaarsen zijn een van de snelst groeiende onderdelen in onze beauty business, het afgelopen jaar is de verkoop verviervoudigd”, zei Sophie Bottwood van Net-a-Porter. Die ontwikkeling zet nog altijd door. Perfect om cadeau te geven.Kortom, er is keuze in overvloed, en wat wil je dan? Het liefst een uniek exemplaar.

Diptyque verkoopt met regelmaat limited edition kaarsen. Voor Kerst vormt de basis van de unieke Sapin de Nuit geurkaars aromatische, houtachtige sparrenbomen uit Siberië en Canada in combinatie met fris eucalyptus en pepermunt.

Fleur Majesté is al net zo sprookjesachtig vormgegeven als Sapin de Nuit en Ambre Plume met op de verpakking een sprookjesachtig wintertafreel ontworpen door Ugo Gattoni.  Deze geurkaars is als een boeket rozen dat wordt opgewarmd met kruidnagel, nootmuskaat en vurige kaneel. Een gedurfde bloemengeur, ideaal voor een tijd die staat voor overvloed en positiviteit.

Eveneens speciaal voor de feestdagen lanceerde diptyque Ambre Plume, een geurkaars die subtiele citrustonen combineert met een warm en sfeervol akkoord van sinaasappel, kaneel en gember, verzacht door amberakkoorden. Fijn, er zijn ook bijpassende homesprays te koop.

Diptyque Xmas 2020 Candle 70ml per stuk vanaf €34. Via Diptyque, Prinsengracht 531, Amsterdam. Skins.nl