NIEUW: LE LION DE CHANEL

Het is een bijzondere parfumdag: vandaag is de lancering van Le Lion de Chanel, een geheel nieuwe creatie en de vijftiende aanwinst in de Les Exclusifs de Chanel Collectie met andere Chanel-bestseller geuren als Beige, Jersey en Coromandel.

Dat Gabrielle Chanel fel en ad rem uit de hoek kon komen, weten wij als haar aanbidders. Daarom houden we van haar! Ook over haar sterrenbeeld, ze was een echte leeuw (19 augustus), was ze uitgesproken: “Ik ben een leeuw en net zoals hij sla ik mijn klauwen uit om niet gekwetst te worden. Maar geloof me, ik heb meer last van het krabben dan dat ik wordt gekrabd.” Klare woorden van een onafhankelijke, vrije vrouw.  

De vrijheid van creatie stond voor Chanel-parfumeur Olivier Polge ook voorop bij Le Lion de Chanel. De overeenkomst met de andere Les Exclusifs geuren is dat ook deze geïnspireerd is door het erfgoed van Maison Chanel en diens oprichter de eigenzinnige Gabrielle Chanel.

Le Lion de Chanel ruikt weelderig. Het is een warme oosterse geur die opent met een paar sprankelende citrusvruchten zoals citroen en bergamot. Het hart vormt een amberachtig akkoord van vanille en labdanum en leerachtige noten. Het parfum ruikt krachtig, maar is tegelijkertijd zacht, zonnig en bovenal zeer bijzonder. Wederom een knappe creatie van Olivier Polge.  

Les Exclusifs de Chanel. Le Lion de Chanel. Le Lion eau de parfum 75ml €175,00. Le Lion Eua de parfum 200ml €320,00. Verkrijgbaar via de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam, de Chanelboetiek in de P.C. en via www.chanel.com

Vorige
Vorige

HAPPY HAAR MET HAPPY SOAPS

Volgende
Volgende

ELLIS  FAAS: DE UNFORGETTABLE SET