COUCOU! DE V-LIFT ROLLER

Beauty tools, en in het bijzonder (jade)gezichtsrollers maken sinds vorig jaar een spectaculaire opmars. Meet de nieuwe Coucou V-Lift Roller. Alweer een nieuwe roller?

The Coucou Club heeft het perfecte gouden cadeau voor de feestdagen, de Coucou V-Lift Roller voor een ‘natuurlijke facelift’. Deze gouden roller focust zich op het liften van de V-line (de kaaklijn), jukbeenderen, wenkbrauwen en voorhoofd.

De gezichtsroller, van zink en aluminium met verkoelende globes, maakt gebruik van een eeuwenoude kneedtechniek, die als het ware de knokkels van een facialist nabootst. De globes kneden de huid en spieren, waardoor ophopend vocht wordt afgevoerd, de verslappende huid verstevigd wordt en spanning in het gezicht wordt verminderd. Fijn bij opgeblazen wangen, spanningshoofdpijn of pijn in de kaken. Gebruik de roller na het aanbrengen van je favoriete serum of crème voor een betere absorptie van het product. Ready? Let's V-Roll.

Gebruikstip: Houd de roller voor het beste resultaat vast met het handvat naar boven gericht, zodat de globes altijd volgen. Houd het handvat zo plat mogelijk tegen het gezicht, voordat je aan de opwaartse beweging begint. Bewaar de Coucou V-Lift Roller in de ijskast voor een extra vochtafdrijvend, ontstekingsremmend en verzachtend effecten. Check een how tot do video op YouTube.

The Coucou Club. Coucou V-Lift Roller €45. Bestel via thecoucouclub.com of bijenkorf.nl of cosmania.nl

Vorige
Vorige

AANBIEDING: LUXE SISLEY GEURKAARZEN

Volgende
Volgende

CADEAUTIP: LION DE CHANEL