MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HIBAR: GOODBYE PLASTIC

Even een voorspelling; over een jaar zijn de meeste bestaande vloeibare shampoo’s en conditioners getransformeerd tot solid bars. Mirror Mirror merkt de explosieve toename.

Nieuw, en nu te koop via Greenbeautymarket.com is het milieuvriendelijk HiBAR met drie lijnen, allemaal Curly Girl Method approved. HiBAR is vergelijkbaar met de shampoo en conditioner die je gewend bent, alleen dan zonder water. Daarom kunnen deze solid bars – uitgevoerd in een handzame vorm - prima zonder een plastic verpakking. De HiBAR Moisturize formule herstelt de vochtbalans van het haar en maakt het beter handelbaar. Kokosolie en rijst-proteïne zijn toegevoegd om je haar te hydrateren en te verzorgen. Deze solid shampoo en conditioner zijn perfect voor vol en droog haar, of voor haar dat nét iets meer verzorging nodig heeft. Als je haar wat meer poreus is, gebruik dan ook de HiBAR maintain set.

De HiBAR Volumize formule is geschikt voor dun, fijn of futloos haar. Het brengt body en volume terug in je haar zonder het te verzwaren. De Volumize zorgt voor frizz-control en gaat eigenwijze fly-aways tegen. De Volumize bevat Afrikaanse dadel en vitamine B5 om extra definitie te geven aan krullen en golvend haar.

 De HiBAR Maintain voor normaal tot vetgevoelig haar is perfect voor diegenen die hun haar liever wat minder vaak wassen. Het zorgt voor een diepe reiniging en een voorzichtige verwijdering van product buid-up zonder je haar te hard te behandelen. De Maintain bevat honeyquat en sheaboter voor perfect stralend haar. 

HiBAR per stuk €16,25 85 gr. Moisturize, HiBAR Volumize, HiBAR Maintain via greenbeautymarket.com