MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ICOON: MOLTON BROWN

Maakt niet uit wát, maar any product van Molton Brown is fijn, als cadeau of voor jezelf. Molton Brown, opgericht in 1971 aan South Molton Street in Londen, is een icoon van de unieke Britse stijl. Van Eau de Parfums, Eau de Toilettes, homefragrances tot Bad-, Body-, Haar-collecties. Alle producten worden in Engeland samengesteld.

Tip: de Heavenly Gingerlily-lijn. “Ik houd ervan om geuren te ontwerpen die de trends ontstijgen. Heavenly Gingerlily is daar het perfecte voorbeeld van. De delicate en tegelijkertijd zinnenstrelende bloemige signatuur is kunstig doorspekt met prikkelende kardemom. De bloemrijke hartnoten verspreiden een krachtig en elegant aroma,” zegt Jacques Chabert, Meester Parfumeur.

Dol op huisgeuren? Probeer Molton Brown Heavenly Gingerlily geurstokjes  geinspireerd op de geuren van de tropische kunst van Tahiti. De exotische geur is doordrenkt met gember, jasmijn en cederhout. De bijpassende exotische geurkaars ruikt naar pittige tropische bloemige geuren.

Molton Brown. Heavenly Gingerlily Eau de Parfum €130. Heavenly Gingerlily Aroma Reeds €49. Moltonbrown.co.uk of babassu.nl