IN HET BOS MET DSQUARED2

Red Wood Pour Femme is een van de twee nieuwste creaties van de Canadese modetweeling Dan en Dean Katen aka Dsquered2 die als kind graag speelden in het bos.

Alle Dsquared2 geuren zijn daarom gebaseerd op hout en ruiken krachtig. De nieuwe loten aan de Dsquared2-boom zijn echter een tikkeltje sensueler. Red Wood Pour Femme is een erg fijne rijkruikende Eau de Toilette met enerzijds een fruitige twist van cranberry, lychees en vrouwelijke noten als roos en magnolia. Pink pepper zorgt voor een spannende sparkle en warm cederhout en ambery woods tekenen voor het houtige wood aspect. Opvallend: Red Wood is echt een longlasting parfum, en dat voor een interessante prijs.

Uniek accent is de magnetische dop gemaakt van gerecycled Canadees essenhout. De verpakking voelt als fluweel en verwijst naar mos, en voorzien van Canadese Esdoornblad, het symbool van het modehuis Dsquared2.

Squared2, Red Wood Eau de Toilette Pour Femme 50ml €65,50. Ook verkrijgbaar als Bath & Showergel en Bodylotion vanaf €34. Via Douglas.nl

Green Wood Eau de Toilette Pour Homme 50ml €65,50. Ook verkrijgbaar als After Shave, Deostick, bodylotion en badschuim, vanaf €42. Via Douglas.nl

Vorige
Vorige

LIP GLOW OLIE VAN DIOR

Volgende
Volgende

VEGAN UNICORN DUST