MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

LOVE IS IN THE AIR

Onlangs werd een prachtig verzorgde persmap bezorgd met de introductie van 2 nieuwe Tiffany parfums: Tiffany & Love for Him en Tiffany & Love for Her. Pure poezie, en zo hoort het op Valentijnsdag!

Dit moderne parfumduo komt uit de koker van Tiffany’s creatief directeur Reed Krakoff. Of deze parfums net zo verleidelijk en sprankelend zijn als de schitterende juwelen?

De verbintenis van deze beide geuren vormt de uitgesproken en vurige houtnoot blauwe cipres. Vervolgens volgt Tiffany & Love for Her het florale pad met als topnoten blauwe basilicum, een botanisch ingrediënt exclusief ontwikkeld voor Tiffany, gecombineerd met grapefruit voor een aromatische crispness. Het zoete neroli zit in het hart en geeft samen met vetiver en cederhout een geschakeerde en vrouwelijke geur vrij.

Tiffany & Love For Him is een citrusachtige geur met een hout-doortrokken basis, die opent met etherische olie uit gember, mandarijn en kardemom. In het hart verleent een jeneverbescipres-blend de geur moderniteit. Het resultaat is de aromatische frisheid van jeneverbes met de warme, harsachtige nuances van cipres.

Tiffany & Love For Her Eau de Parfum. Adviesprijzen:  50 ml € 99, Tiffany & Love For Her Eau de Parfum 90 ml € 138, Tiffany & Love For Him Eau de Toilette 50 ml € 71, Tiffany & Love For Him Eau de Toilette 90 ml € 99. Via o.a Douglas.nl, Bijenkorf.nl