ALL EYES OP CHANEL

EYES COLLECTION

Twee jaar geleden maakte Chanel indruk met Le Volume Révolution mascara, voorzien van een 3D geprint borsteltje. De eerste ter wereld! De vondst sloeg wereldwijd aan, en de mascara hoort in Europa tot de nummer 1 van de 5 beauty bestsellers.

De nieuwe Le Volume Stretch de Chanel is uitgerust met een vernieuwend 3D borsteltje dat zichtbaar zorgt voor langere wimpers en volume,  een vinding waarop Chanel 4 patenten heeft. Naast dit exclusieve idee is de Eyes Collection aangevuld met Le Liner de Chanel, een waterproof eyeliner met een verfijnd viltpuntje in maar liefst 7 tinten. Van klassiek diepzwart tot zilvergrijs en fel kobalt blauw. Het geheime wapen is een polymeer afgeleid van de latex technologie voor een vlijmscherp en smudge-proof lijntje.

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht. De perfecte wenkbrauw krijg je moeiteloos in vorm met La Palette Sourcils. Dit palette met 2 handige borsteltjes bevat een matte wax voor het sculpten en (bij) kleuren van de wenkbrauw en als finish een verzachtend poeder.

Chanel Le Volume Stretch Noir 10 €36. Le Liner Stretch in 3 tinten €37. La Palette Sourcils in 3 tinten €52. Brushes Pinceau Duo Paupieres €49. Via Chanel.com. Vanaf 1 maart in de parfumerieën.

Vorige
Vorige

NOT A SHOWER GEL

Volgende
Volgende

PINK GLOW-UP KLEIMASKER