MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ONE.TWO.FREE! EEN BOOST IN 3 STAPPEN

one.two.free! is nieuw bij Douglas. Het clean beauty skincare merk ziet er supercool uit en het concept is geïnspireerd op de zevendelige Koreaanse beauty routines maar dan eenvoudiger. Cleanse, prep & care.

one.two.free! start met de meest essentiële huidverzorgingstap 1: reinigen. Dat kan met 3 soorten cleansers – een olie, een foam of milde peeling. Alle drie zijn ook samen verkrijgbaar in een starterskit (€13,38). Reinigen is belangrijk zodat de huid voedingsstoffen beter opneemt. Het is ook de basis voor stap 2: het voorbereiden (preppen) met onder andere het fijne Super Glow Serum (30ml €23,68) en het versterken van stap 3: verzorging (care). Bijvoorbeeld met de Ultimate Glow Cream (50 ml €36,04) voor een mooie glow of Hydra Power Gel Cream (50ml €30,89) met gefermenteerde peer. De Eye Wonder Cream (15ml €20,29) zit in een kleine tube en is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige gebied rond de ogen en verrijkt met ingrediënten uit gefermenteerde soja.

Fermentatie is het toverwoord van one.two.free! Het is een biochemische techniek die al aardig in zwang is in relatie tot voeding. Fermentatie staat voor het omzetten van biologische materialen in kleine deeltjes in afwezigheid van zuurstof. In het geval van skincare kunnen de werkzame deeltjes beter worden opgenomen door de huid.

one.two.free! bevat ook het alom geroemde hyaluronzuur en vitamine C en is ook geschikt voor de gevoelige huid, 100% clean, bevat geen parabenen, siliconen, minerale oliën of sulfaten. Het is vegan en de duurzame verpakking is voor 96% recyclebaar, sommige zelfs 100%.

one.two.free! Hyaluronic Power Serum 30 ml €23,68, Magic Toner 100ml €20,59 en zeven andere producten. Exclusief via Douglas.nl