LIPSTICK ALS STATUS SYMBOOL

Hermès komt voor het eerst met beauty: 24 tinten Rouge Hermès lipsticks. Hiermee begint een beauty-avontuur dat moet leiden tot een complete lijn, van make-up tot skincare. Het hele verhaal lees je binnenkort in MIRROR MIRROR.

De Rouge Hermès-lijn begint bescheiden met vierentwintig tinten en 3 gelimiteerde edities. Voor de finish van de lipsticks moest directeur Make-up Jérôme Touron meteen aan leer denken. “Net zoals leer verschillende afwerkingen kent, heeft de 24-delige lippenstiftcollectie twee soorten finish: satijnglans en mat.” Touron inspireerde 14 lipsticks op glad box-kalfleer en de 10 matte tinten op zacht, poederig doblis-suède. De finishes zijn herkenbaar aan de matte of glanzende band om de lipstickhuls en aan de vorm van de top van de stift. De matte versie is puntig voor het trekken van scherpe liplijnen en de satijnen finish heeft een ronde top voor een volle applicatie.

De formules zijn verrijkt met een extract van de witte moerbei (nog een verwijzing naar de zijde van Hermès). De hydraterende lipbalsem voor gladde zachte lippen heeft een hoge concentratie bijenwas en candelillawas. Twee keer per jaar verschijnt er een trio limited editions. Voor deze zomer zijn dat de roze Rose Inouï, het krachtig paarse Violet Insensé en de spetterend oranje Corail Fou.

Rouge Hermès. Gelimiteerd exemplaar €68, Gangbare versie €62. Via Hermes.com, P.C. Hooftstraat, Amsterdam.

Vorige
Vorige

4 X VROLIJK MET DAISY DAZE

Volgende
Volgende

SPOTGOEDKOPE VEGAN BEAUTY