VOOR EEN GLINSTERENDE LIP LOOK

Moondust Lip Eclipse van Urban Decay is een slanke lipstick met een mix van fijne glitter, transparante pigmenten en parelmoeren shimmer.

Moondust Lip Eclipse geeft je lippen in een handomdraai een transparante kleur met heldere sprankels. De textuur is even creamy als andere Urban Decay lipsticks maar deze heeft  vochtinbrengende effect van een balsem. De formule vol shea- en cacaoboter is ook nog aangevuld met jojoba- en voedende avocado-olie die de lippen verzacht. Vitamine E heeft een antioxiderend effect.

Moondust Lip Eclipse bestaat in verschillende tinten van transparant gouden glitter, metallic purper tot iriserende blauwe glitter. Of wat dacht je van Solar Flare met metallic rode en gouden glitter of Rising met blinkend metallic goudroze. Je brengt de glitter apart aan voor een transparant kleureffect of boven op je favoriete lipstickkleur voor een bovenaardse finish.

Moondust lip eclipse limited edition €23. Exclusief via www.urban-decay.nl en geselecteerde ICI Paris XL winkels en online via www.iciparisxl

Vorige
Vorige

BOEKEN BIJ DOCTORS AT SOAP

Volgende
Volgende

BAMBOE WALNOOT SRUB