BEAUTY SECRET MET ZEEWIER

Polaar biedt een huidverzorgingslijn op basis van krachtige, natuurlijke ingrediënten. Oprichter Daniel Kurbiel ontdekte tijdens een arctische expeditie dat de planten uit het Noordpoolgebied en Antarctica bij extreme kou de intense poolnachten overleefden.

Polaar biedt een scala aan beschermende, anti-verouderende, hydraterende en verhelderende behandelingen op basis van o.a. Siberische olijf en ginseng, Arctisch katoen en bessen en algen uit de poolzeeën. Zuiver gletsjerwater zorgt voor intense hydratatie van droge en vochtarme huid. Daarnaast bevatten de IceSource producten hyaluronzuur met hoog molecuulgewicht, een echte "waterspons" die het water in de cellen fixeert.

Ten slotte wordt er gebruik gemaakt van Thalassiossira Antartica, een zeewier dat ruim 3000 meter diep wordt ‘geoogst’ uit de krochten van de poolfjorden. Dit wonderlijke herstellende ingrediënt is rijk aan aminozuren, essentiële vetzuren en zorgt voor een natuurlijke hydratatie van de huid. De IceSource Moisturizing Gel is ontwikkeld om de gecombineerde tot vette huid te hydrateren zonder de huid extra te laten glimmen. Verfrist, verzacht en verstevigt en heeft een matterend effect.

Polaar IceSource Moisturizing Cream Gezichtscrème €34,04. IceSource Moisturizing Gel €32,95 - 50 ml. Ultra Moisturizing Mask  €32,95 - 50 ml. Via Douglas.nl

Vorige
Vorige

UITGROEI VERBLOEMEN MET BATISTE

Volgende
Volgende

ORANJE BOVEN MET NARCISO