HET THOMSEN RITUEEL

Thomsen is een nieuw organic beautylabel, opgericht in 2018 door de Frans-Zweedse Michaëla en Emelie Thomsen. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en worden gemaakt in Frankrijk. Na veel testen lanceerden de zussen een 9-tal producten met gegarandeerde kwaliteit, vandaar ook dat alles een houdbaarheidsdatum heeft van slechts een half jaar. Veel smeren dus!

De Thomsen sisters bedachten 3 product categorien Cleanse, Hydrate en Sublime die nodig zijn voor het Thomsen huidverzorgingsritueel. Cleanse bevat het product Azur, een schuimende cleanser die is verrijkt met puur Saint-Géron water voor een zachte en frisse huid. De Hydrate-serie bevat 5 producten waaronder Baume, een liptreatment voor volle lippen. Esterel is een chic verpakte body crème met shea butter en natuurlijke hyaluronic acid en ruikt fris naar oranje bloessem. Riviera is een moisturizing face cream, licht in gebruik, voor een heldere, gehydradeerde huid met kalmerend pepermunt en voedende plantaardige baobap-olie voor zachtheid.

De Sublimate-lijn huid bevat 3 producten waaronder Brume, een multifunctionele beauty-mist watertje met oranje bloessem, basilicum en groene munt, deze mooie Eau de Beauté kan ook gebruikt worden als toner.

Thomsen. Azur cleansing foam 150ml €19,90. Brume Beauty Water Mist 100ml €39,90. Solar 100ml €39,90. Regina Serum 15ml €44,90. Via Thomsenbeauty.com

Door Sophie-Céline Hamer

Vorige
Vorige

CHANEL COCOON MOMENT

Volgende
Volgende

UITGROEI VERBLOEMEN MET BATISTE