MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

FLORENCE BY MILLS

De gloednieuwe clean beautylijn florence by mills richt zich op Gen-Z en is gebaseerd op de overtuiging dat ware schoonheid voortkomt uit zelfacceptatie en liefde. Exclusief te koop bij Douglas.

Florence by mills is met liefde ontwikkeld door de Strange Things actrice Millie Bobby Brown ook bekend als Mills. De zestienjarige heeft haar merk ook ontwikkeld om een meer inclusieve beautycultuur te creëren. “Ik wilde producten voor mij en mijn generatie creëren. Een merk dat ons en onze zelfexpressie weerspiegelt en goed voor je is, eenvoudig te gebruiken en geschikt voor de huid die in verandering is. Jong zijn in het algemeen is al zo moeilijk, dus ik wil een plek om mijn leeftijdsgenoten te ondersteunen in het ontdekken van hun persoonlijke voorkeuren in beauty.”

Als een tiener in de spotlight, die in de stoel van honderden makeup artists heeft gezeten, heeft Millie met genoeg producten geëxperimenteerd om te weten wat werkt voor de tienerhuid. Florence by mills lanceert negen skincare essentials, waaronder de Zero Chill Face Mist en de Swimming Under the Eye Gel Pads. Daarnaast zijn er ook zes make-up producten ontwikkeld, deze producten bemoedigen zelfexpressie en experimenteren, zonder je natural beauty te laten verdwijnen.

Alle make-upproducten, waaronder de Like a Light Skin Tint en Cheek Me Later Cream Blush, hebben een zachte en clean beauty-formule. Alle 15 producten in de collectie zijn geschikt voor alle huidtypes, dermatologisch getest, verrijkt met vitamines en botanische ingrediënten en vrij van parabenen, sulfaten en synthetische geuren.

Florence by mills. Prijzen vanaf €16,99. Like a Light Skin Tint €21,95 en Cheek Me Later €16,99. Via Douglas.nl