MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NÓG DUURZAMER MET DAVINES

Quinoa en olijfolie zijn twee van de actieve ingrediënten van natuurlijke  oorsprong van A Single Shampoo van Davines. Gegarandeerd voor zacht, glanzend en doorkambaar haar. Inclusief een poëtisch gedicht op de flacon!

A Single Shampoo kun je dagelijks gebruiken en het is geschikt voor alle haartypes. De claim van de formule is hydratatie en elasticiteit. Fans van het Italiaanse merk weten al langer dat Davines een van de meest innovatiefste en duurzame haarmerken is.  Uit respect voor het milieu is de formule 98,2% biologisch afbreekbaar met 95% ingrediënten van natuurlijke afkomst. Voor maximale duurzaamheid worden in dit product alleen ingrediënten zonder synthetische elementen als natuurlijk beschouwd.  

Deze shampoo bevat geen toegevoegde kleurstoffen, siliconen en de geur is 100% natuurlijk, gemaakt van etherische oliën, met Romeins alsem, kruidnagel en geranium voor de topnoot; rozemarijn en lavendel als hartnoot en patchouli en cederhout als basisnoot. De shampoo is erg vloeibaar, dus verspil het niet.

De verpakking van deze shampoo is volledig recyclebaar plastic, gemaakt van bio-based plastic van hernieuwbare, plantaardige bronnen - suikerriet uit Zuid-Brazilië - in plaats van fossiele brandstoffen. A Single Shampoo is geproduceerd en verpakt in Davines Village in het Italiaanse Parma met behulp van CO2 gecompenseerde energie uit 100% hernieuwbare bronnen.

Davines, A Single Shampoo 250 ML €24,50 is verkrijgbaar bij Davines salons en te vinden via de Davines Salon Locator

Door Sophie-Céline Hamer