MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

OLDIE BUT GOLDIE

Speciaal voor het 150-jarig jubileum zijn er Vaseline limited editions, verkrijgbaar in een klassieke, vintage look.

Vaseline viert feest: het wereldberoemde merk introduceerde in 1870 voor het eerst Vaseline Petro Jelly – ook wel bekend als dé Wonder Jelly - om de huid optimaal te herstellen, hydrateren en verzachten. Sindsdien is Vaseline van generatie op generatie een onmisbare ‘alleskunner’ op het gebied van persoonlijke verzorging gebleven die iedereen, van jong tot oud, ongetwijfeld in huis heeft.

Vaseline gelooft dat een zichtbaar gezond uitziende huid begint bij een diep herstellende hydratatie. De crème ondersteunt het natuurlijke herstelvermogen van de huid en zorgt voor een langdurige verlichting bij tekenen van droogte. Goed te weten: Vaseline heeft geen verstoppende werking van de poriën!

Vaseline biedt talloze toepassingen, zowel voor huid als haar. Niet alleen om droge, ruwe, gevoelige plekjes en schrale lippen te verzachten, maar ook om droge haarpunten en pluizende pieken te temmen. En door de jaren heen hebben gebruikers nog veel meer mogelijkheden ontdekt. Bijvoorbeeld het verwijderen van je make-up met Vaseline, het verdoezelen van wallen of om uitdroging van de huid te voorkomen. En hadden we al gezegd dat het amper iets kost?

Lip Therapy Rosy, Lip Therapy Aloë Vera, Lip Therapy Original. Per stuk €2,15 20ml. Petro Jelly Original €2,15