WEGDROMEN MET HEURES D’ABENCE VAN LOUIS VUITTON

Onlangs presenteerde Jacques Cavallier-Belletrud voor Parfums Louis Vuitton zijn elfde creatie: Heures D’Absence. Maak kennis met een geraffineerd bloemenboeket.

Voor Heures D’absence liet LV in-house-parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud zich slechts inspireren door de dromerige naam Heures D’Absence, het allereerste Louis Vuitton parfum uit 1927. Niet door de originele formule van de geur, nee want die ging verloren. Kortom: voor Cavallier-Belletrude dé perfecte gelegenheid om de geur opnieuw op eigentijdse wijze uit te vinden.

Het dames eau de parfum is als een lief boeket verse bloemen uit Grasse (het Franse epicentrum van de parfumerie) met flink veel jasmijn en meiroos. Opvallend ingrediënt is Mimosa, het typisch Franse gele ‘warme’ bloemetje en verder vanille en muskus en sandelhout voor de nodige gelaagdheid in dit overwegende ‘zacht’ geurende parfumboeket.

Louis Vuitton. Heures d'Absence vanaf 100ml eau de parfum €210. 100ml refill €210. Te koop in de Bijenkorf en LV-boetiek in de PC, Amsterdam en louisvuitton.com

Vorige
Vorige

12 X ROUGE COCO FLASH

Volgende
Volgende

WEG MET GROVE PORIËN