MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SMEREN MET KYLIE JENNER

Kylie Jenner lanceerde haar huidverzorgingslijn Kylie Skin op de kop af een jaar geleden. Sinsdien werkte ze aan een nieuwe collectie. In Nederland exclusief te koop via Douglas.

Kylie Skin bevat een zevental producten, hoewel verpakt in millennium roze, is het doel van Jenner om haar betaalbare lijn te verkopen aan mensen van alle leeftijden. In Amerika was de collectie natuurlijk meteen uitverkocht via Jenners’ sociale media kanalen. Inmiddels is de productie onder controle en staat alles voor je dagelijkse huidverzorgings-routine vanaf 22 mei klaar bij Douglas: van een Foaming Face Wash, Walnut Face Scrub, Face Moisturizer, Eye Cream, Vanilla Milk Toner tot een Vitamin C Serum.

De Face Moisturizer bevat een combinatie van vocht inbrengende en verzachtende middelen die de huid hydrateren zonder een zwaar, vettig of olieachtig gevoel te geven. Geschikt voor alle huidtypes. Deze formule verzorgt de huid met als resultaat een zachte finish, zonder overtollige olie. De revitaliserende oogcrème bevat een mix van cafeïne, groene thee, vitamine E en granaatappelextracten die helpen de huid te verhelderen en te hydrateren. Daarnaast vermindert de eye cream de zichtbaarheid van wallen en fijne lijntjes.

 Kyle Skin Foaming Face Wash €29,99, Walnut Face Scrub € 27,99, Face Moisturizer € 29,99, Eye Cream € 24,99, Vanilla Milk Toner € 24,99.Kylie Skin is verkrijgbaar bij Douglas en op douglas.nl vanaf 22 mei.