MET DEZE SISLEY GEL LUKT HET WEL

De markt wordt overspoeld met make-upremovers. Niet alles werkt als beloofd.  Aanraders zijn Sisley’s Triple-oil Balm Make-up Remover & Cleanser voor het gezicht en een speciale  Eye & Lip Gel Make-up Remover.

Sisley Eye & Lip Gel Make-up Remover verwijdert zelfs hardnekkige waterproof make-up waaronder mascara maar ook die handige maar ook longlasting lipstick. De semi-transpatante gel smelt meteen op de huid (het ruikt naar oranjebloesem!) en voelt zacht op de huid. Na het afspoelen laat deze verfijnde remover geen vettig gevoel na. De werking van het Ginseng extract en die heerlijke oranjebloesem geeft je ogen een fris gevoel. Alsof ze even een dutje hebben gedaan.

 Triple-oil Balm voelt als een crèmige, fluweelzachte balm die in aanraking met water smelt in de vorm van een olie en lichtjes gaat schuimen. Een sensatie op zich. De plantaardige balm met mangoboter droogt de huid niet uit en bevat onder andere een aantal voedende en beschermende oliën waaronder de verzachtende macademia-olie en de voedende babassu-olie.  Alles voor een perfect gereinigde huid!

Sisley Eye & Lip Gel Make-up Remover. 120ml €73,50. Sisley Triple-oil Balm Make-up Remover & Cleanser. 125ml €94,50 Via Sisley-paris.com/nl

Vorige
Vorige

VINTAGE HAARBORSTELEN

Volgende
Volgende

LIMITED EDITION PINCET