WOW VEGAN HANDGEL

Mondkapjes en handgels waren tot voor kort schaars. Tegenwoordig liggen deze artikelen volop in de schappen. Maar niet alles is van een even goede kwaliteit. Neem handgels.

De eerste handgel die ik kon bemachtigen stonk een uur in de wind en was hinderlijk plakkerig. Nieuwe ontdekking is WOW Handgel. Niet alleen fijn in gebruik maar in deze tijd ook onontbeerlijk.

WOW is een gloednieuw nieuw Nederlands merk. Oprichter Richard ter Horst van World of Wellcare licht zijn bateriewerende missie toe: “Tijdens mijn reizen werd ik mij steeds meer bewust van mijn omgeving. Ik ondervond dat er weinig hygiëne is en dat er veel ongewenste bacteriën zijn. Dit was de start van het ontwikkelen van innovatieve producten om het reizen comfortabeler en hygiënischer te maken met als voorwaarde dat alle producten bacteriewerend zijn. Omdat self-care geen luxe is, maar een voorwaarde om gezond te blijven, waar je ook bent. Het eerste product dat World of Wellcare lanceert is een bacteriewerende Handgel waarmee je je handen veilig kunt reinigen zonder water en zeep. De World of Wellcare Handgel bestaat uit 70% alcohol en plantaardige glycerine om je handen te vezorgen, is vegan en verpakt in een mooi en handzaam formaat dat makkelijk doseert. Bescherm jezelf en elkaar met een handgel die doet wat hij belooft.”

Transparantie is voor World of Wellcare essentieel. Het unieke is dat de Handgel in Nederland wordt geproduceerd door een familiebedrijf, is geregistreerd conform de Europese cosmeticawetgeving en voorzien van een veiligheidsinformatieblad (MSDS). Later dit jaar lanceert World of Wellcare een bacteriewerende spray gericht op het ontsmetten van telefoons, toetsenborden en thuiswerkplekken en een bacteriewerend, zeer comfortabel wollen en wasbaar reiskussen in een luxe reistas. We kijken er naar uit!

WOW Handgel (125 ML) voor circa 50x reinigen €34,95. Via worldofwellcare.com

 

Vorige
Vorige

DE KRACHT VAN BIJENWAS

Volgende
Volgende

ANTI-GLIM STICK