MAGISCHE ICE GLOBES

Twee ballen met water op een stokje. De MIIRROR MIRROR redactie had dit nog nooit eerder gezien. Het Franse merk Fraîcheur Paris lanceerde in 2018 de Ice Globes Collection.

Het was in een reality show, jaren terug, dat een bekende Nederlandse ster  ‘s morgen haar hoofd een paar keer onderdompelde in een champagnekoeler vol ijs. Zo ging ze elke dag met succes roodheid en de zwellingen rondom haar ogen te lijf. Bij het zien van de Ice Globes was dat waar ik in eerste instantie aan moest denken

Ice Globes komen uit de koker van drie Parijse schoonheidsspecialisten die onder de indruk waren van de positieve effecten van behandelingen met ijs en dit gegeven wilden koppelen aan een luxe beauty tool met een professionele uitstraling.  Uit ervaring wisten ze dat zowel vrouwen als mannen behoefte hadden aan eenvoudige thuisbehandelingen.

In gebruik zijn de Ice Globes zeer eenvoudig. Maak plaats in je vriesvak, want dat is de habitat van deze ballen die zijn gevuld met water en die er overigens prachtig uitziet. Check de site faceiceglobes.com want Ice Globes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en varianten – o.a met glitter.  

Ice Globes gebruik je bijvoorkeur ’s morgen, ze helpen tegen roodheid en zwellingen. Breng voor het gebruik iets van olie op je gezicht, dan ‘rollen’ ze optimaal over je huid.  Check de site voor de juiste bewegingstechniek. Je kan kiezen tussen een eenvoudige Lymphatice massage tegen zwellingen en een Skin Lifting massage voor een glowy, strakke huid.

Fraîcheur Paris. Ice Globes vanaf €50 nu met korting via faceiceglobes.com.

Vorige
Vorige

PARFUMROLLEN MET DIOR

Volgende
Volgende

BYBI’S BABE BALM & BOOSTERS